Over TFS

TFS bestaat inmiddels meer dan 17 jaar. Ooit eind vorige eeuw/begin deze eeuw begonnen als onderneming voor het remarketen van de Lage Landen IT lease portfolio.
Daarnaast boden wij voor onze klanten ook innovatieve leaseconstructies aan voor hun IT landschap.
Medio jaren 2000 kwam daarbij al snel het HPRENEW portfolio.
HP Renew producten bestaan voor meer dan 90% uit overtollige Europese voorraden die naar een centraal magazijn verplaatst zijn.

Nu ruim 3 jaar geleden is naast de hardware tak ook een software tak opgericht onder de TFS paraplu. TFS sofware (software.tfs.nl).
Hier worden websites, webshops en app's (IOS en Android) gebouwd. Als aanvulling op de eigen software ontwikkel capaciteit is er een nauwe samenwerking met hoog gekwalificeerde software ontwikkelaars in India (Lucknow) waardoor grote en complexe projecten snel en tegen een aantrekkelijke prijsstelling uitgevoerd kunnen worden.

Voor TFS ligt vandaag de dag het zwaartepunt op tweedehands laptops, tweedehands pc's en nieuwe (HPRENEW) laptops en pc's. 
We hebben lokaal in Nederland ons eigen magazijn, maar maken ook voor het HPRENEW programma gebruik van het Europese HP centrale magazijn.