Wat is HPRENEW

HPRENEW, ook wel remanufactured productengenoemd,  zijn units die om uiteenlopende redenen werden geretourneerd naar ons centraal HPRENEW magazijn. Veelal afkomstig uit overtollige Europese voorraden, soms afkomstig uit de HP demo voorraad. De producten worden vervolgens onderworpen aan een remanufacturing- en testproces om ze terug te brengen naar een staat "zo goed als nieuw".


HP Renew producten mogen niet worden verward met "gebruikte" of "tweedehands"-producten. In plaats daarvan bieden wij HP Renew producten aan van hoge kwaliteit die volledig worden getest door HP. Alle HPRENEW producten zijn Factory Certified dat aantoont dat ze zo goed als nieuw zijn, met prestaties gelijk aan die van een nieuw product. HP geeft zelfs dezelfde garantie als bij nieuwe producten. Het voordeel: Hewlett Packard Enterprise Factory Certified-technologie met een lagere kostprijs, maar met dezelfde prestaties als nieuwe producten en geleverd met de originele HPE-garantie.

‚Äč.

Top 4 redenen om HPRENEW te kopen

Meer waarde voor uw geld

U krijgt oplossingen van hoge kwaliteit en bespaart minstens 15 % met remanufactured HP Renew producten die dezelfde betrouwbaarheid, functionaliteit en garantie bieden als nieuwe HP producten. HP Renew levert prijs gunstige oplossingen die topprestaties leveren voor bedrijven waar goede prijzen echt belangrijk zijn.

Gecertificeerde HP kwaliteit

HPRENEW producten ondergaan een volledig reconstructie- en testproces, hierdoor voldoen ze opnieuw aan de strikte kwaliteitsnormen van Hewlett Packard Enterprise en voldoen ze aan alle originele fabrieksspecificaties.

Volledige HP garantie

HPRENEW producten hebben dezelfde HP garantie als op nieuwe producten, dit garandeert HP kwaliteit en -betrouwbaarheid. Net zoals bij nieuwe Hewlett Packard Enterprise producten start de garantieperiode vanaf de datum van aankoop en vervangt ze de oorspronkelijke, volledige garantie. Bijkomende service en support-opties zijn beschikbaar om de productgarantie aan te vullen.

Ecologisch

Maak duurzame milieukeuzes door te kiezen voor Remanufactured Hewlett Packard producten. HP Renew verzekert dat retour of demo producten grondig gecontroleerd worden zodat ze volledig kunnen worden gebruikt en niet onnodig worden verspild.